Καλέστε στο 2410258890 για ραντεβού

Menu

Προφιλ

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των Ακτινολογικών μας Ιατρείων στην οδό Μανδηλαρά 5β, 41222 Λάρισα με την ονομασία «a-diagnosis - Larissa».

Είμαστε στη διάθεση σας να σας συνδράμουμε στην καθημερινή σας Ακτινολογική Διαγνωστική ρουτίνα αλλά και στη προσέγγιση δύσκολων περιστατικών που απαιτούν σύνθετες διαγνωστικές μεθόδους, συνεργασία μαζί σας, αλλά και εχεμύθεια σε ευαίσθητους εξεταζόμενους (τα ραντεβού μπορούν να κλείνονται μόνο με το ΑΜΚΑ).

Το Ακτινολογικό Ιατρείο καθενός εξ ημών στην α-διάγνωση, στην πλατεία Νομαρχίας Λάρισας, συνδέεται με το Απογευματινό Ακτινολογικό Ιατρείο μας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθότι το τελευταίο εκ του νόμου αποτελεί προϋπόθεση για το πρώτο.

Συνοπτικά οι διαγνωστικές υπηρεσίας μας είναι οι εξής:
1. Στα ακτινολογικά εργαστήρια «a - diagnosis» εκτελούνται εξετάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των Υπερήχων σε παιδιά και ενήλικες και Τρίπλεξ Αγγείων. Πραγματοποιούμε επίσης εξειδικευμένες εξετάσεις με υπερήχους στο μαστό, στις αρθρώσεις και τους μύες. Τέλος, εφαρμόζουμε την νέα τεχνική της ελαστογραφίας με υπερήχους στο ήπαρ, θυρεοειδή και μαστό.

2. Πραγματοποιούμε Ψηφιακές Μαστογραφίες υψηλής ανάλυσης, σε πιστοποιημένο σύστημα μαστογραφιών (Μαστογράφος Planmed με ψηφιοποιητή Konika Minolta Regius 190/CS-2). Σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο και επί κλινικής ένδειξης, εκτός της συμπληρωματικής εξέτασης με Υπερήχους μπορούμε να προσεγγίσουμε τη διαφορική διάγνωση και με Μαγνητική Μαστογραφία (3 Tesla) στο Απογευματινό μας Ακτινολογικό Ιατρείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

3. Διαθέτουμε Ορθοπαντογράφο και πραγματοποιούμε Ψηφιακές Πανοραμικές Ακτινογραφίες και Κεφαλομετρικές Λήψεις.

4. Επίσης πραγματοποιούμε εξετάσεις Αξονικής Τομογραφίας και Μαγνητικής Τομογραφίας στα Απογευματινά μας Ακτινολογικά Ιατρεία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 2413-501975, από 15:00 – 22:00. Οι Αξονικές Τομογραφίες και Μαγνητικές Τομογραφίες καλύπτονται από τα ταμεία των εξεταζομένων.

5. Τέλος, δεχόμαστε εξετάσεις για 2η Γνώμη, κυρίως για συνολική εκτίμηση πραγματοποιηθέντων εξετάσεων και περαιτέρω προγραμματισμό.

Όλες οι εξετάσεις είναι ψηφιοποιημένες και αποθηκεύονται στο Ιατρείο μας τουλάχιστον για τρία έτη. Οι εξετάσεις χορηγούνται στον εξεταζόμενο σε film αλλά επιπλέον και σε CD ή USB εφόσον είναι επιθυμητό. Επίσης μπορούν να αποσταλούν στον ιατρό τους μέσω mail. Το ίδιο ισχύει και για τα πορίσματα.

Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού: Τηλέφωνο: 2410–25 88 90
Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 10:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Triplex Αγγείων »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΜΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο Τηλέφωνο 2410 258890

Όλα τα ραντεβού μπορούν να κλείνονται μόνο με το ΑΜΚΑ

 

Επικοινωνια

ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ 5β - ΛΑΡΙΣΑ
Τηλέφωνο: 2410258890
τ./ Φαξ : 2410259313
ΑΝΟΙΧΤΑ από 9 - 2 το πρωί και 5 - 9 το βράδυ
ΔΕΥΤΕΡΑ με ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ